Tule testaamaan Polyfonian uutta kaksinpeliä, Kivi Sakset Jokeria! Kivi Sakset Jokeri on jatkoa RoBo100:n vanhalle Kivi Paperi Sakset – Cup pelille.

Peli toimii, kuten normaali kivi paperi sakset, mutta kummallakin pelaajallaan on käytössään vain kolme jokaista pelimerkkiä. Eli kolme kiveä, kolme paperia ja kolme saksea. Tämän lisäksi pelissä on käytössä myös kolme erikoispelimerkkiä. Yksi tähti, joka voittaa sekä kiven, paperin sekä sakset. Jokeri, joka on sinun valintasi mukaan joko ekstra kivi, paperi tai sakset. Sekä arvaus, jolla yrität arvata minkä pelimerkin vastustaja pelaa seuraavaksi. Voit arvata, joko kiven, paperin tai sakset. Arvatessasi pelimerkin oikein voitat 2 pistettä! Arvaus voittaa myös aina tähden. Joka kierroksella pelaajien tulee valita komentoja käyttäen, minkä pelimerkin he pelaavat ja ensimmäisenä viisi pistettä saanut pelaaja voittaa! Pelin tarkemmat ohjeet löydät huoneessa olevista lapuista sekä huoneen ryhmäfoorumeilta!

Nyt on oikea aika käydä kokeilemassa peliä kaverisi kanssa, sillä muutaman viikon päästä pidämme Kivi Sakset Jokeri turnauksen, jonka voittajalle on luvassa vähintään 100 kolen arvoinen palkinto! Myös toiseksi ja kolmanneksi sijouttuneet saavat palkinnon. Turnauksen ajankohdasta, palkinnoista sekä osallistumisvaatimuksista uutisoidaan lisää viikolla 21.

Peliin pääsee linkistä http://www.habbo.fi/hotel?room=6674237 taikka etsimällä Habosta huoneita nimellä RoBo100!