Jääkiekon MM-kisakatsomo 2024

On jälleen MM-kisakatsomon aika!

Kuten olette varmasti huomanneet, toukokuu on täällä! Se tarkoittaa jääkiekon MM-kisoja, joista Polyfonia järjestää tuttuun tapaan tänäkin vuonna kisakatsomot! Viime vuoden mukaisesti tänäkin vuonna kisakatsomo toteutetaan yhdessä Habbionin kanssa voittajaveikkausten muodossa, ja oikein veikanneille on tietenkin luvassa erinäisiä palkintoja!

Milloin kisakatsomoja pidetään?

Runkosarjan kisakatsomot sijoittuvat jokaiseen Suomen otteluun, joiden aikataulut näet Polyfonian MM-kisoja varten luoduilla sivuilla.

Pudotuspelien kisakatsomot järjestetään vähintään yhdessä puolivälierässä ja välierässä, riippuen Suomen menestyksestä kisoissa, sekä molemmissa mitalipeleissä. Myös pudotuspelikatsomoiden aikataulut näet Polyfonian sivuilta.

Kisakatsomon voittajaveikkaukset

Järjestämme sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä voittajaveikkauksia, joista oikein veikanneille on tarjolla ENNENJAKAMATTOMIA smaragdi– ja rodokrosiittimerisaukkoja. Jokaisesta oikeasta veikkauksesta runkosarjassa lunastat itsellesi yhden smaragdimerisaukon, kun taas pudotuspelien oikeista veikkauksista voitat rodokrosiittimerisaukkoja.

Tämän lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös kolmeen eri merkkiin. Ensimmäisen merkin saat yhdestä oikeasta veikkauksesta, toisen viidestä ja kolmannen kymmenestä.

Ensikertalaisveikkaaja

Veikkasin yhden ottelun oikein jääkiekon MM-kisoissa 2024

Keskivertoveikkaaja

Veikkasin viisi ottelua oikein jääkiekon MM-kisoissa 2024

Ammattiveikkaaja

Veikkasin 10 ottelua oikein jääkiekon MM-kisoissa 2024

Voittajaveikkausten aukiolot

  • kun ottelu alkaa ennen klo 21 → voittajaveikkaus aukeaa edellisenä iltana klo 19
  • kun ottelu alkaa klo 21 jälkeen → voittajaveikkaus aukeaa ottelupäivän aamuna klo 8

Molemmissa tapauksissa veikkaukset sulkeutuvat tunti ennen ottelun alkua.

Osallistuminen voittajaveikkauksiin

Voit osallistua voittajaveikkauksiin Habbionin MM-veikkaussivulla. Muista myös käydä tsekkaamassa Polyfonian MM-kisoja varten tehty infosivu, josta löydät kaiken tarpeellisen tiedon kisakatsomoihin liittyen!

Tervetuloa kannustamaan Suomi voittoon!