Polyfonian – Kivi Sakset Jokeri turnaus järjestetään 13.6. sunnuntaina ja voittajalle on luvassa huimat 150 kolikkoa!

Ovet pelihuoneeseen avataan klo 15.45 ja turnaus lähtee käytiin klo 16.00. Osallistuaksesi hahmollasi tulee olla vähintään 4000 tasopistettä, vaihtolupa ja hahmosi täytyy olla luotu ennen 31.12.2020. Tällä yritetään vähentää yhden kilpailijan osallistuminen useilla hahmoilla. Tasopisteitä voi kerätä ennen turnausta esimerkiksi merkki-idlaamoissa.

Turnaus toteutetaan siten, että kilpailijat pelaavat toisiaan vastaan Kivi Sakset Jokeri peliä ja ensimmäiset kahdeksan pelaajaa, jotka saavat 3 voittoa täyteen pääsevät mukaan pudotuspeleihin. RoBo100 kirjaa ylös kunkin kilpailijan voitot. Mikäli näyttää siltä, että toinen pelaajista ei pelaa tosissaan missä tahansa vaiheessa turnausta, saatetaan hänet diskata turnauksesta.

Pudotuspeleissä kahdeksan jäljelle jäänyttä pelaajaa pelaa toisiaan vastaan ‘paras kolmesta’ formaatilla. Eli ensimmäisenä 2 peliä voittanut pelaaja pääsee eteenpäin. Mikäli peli on kolmen pelin jälkeen tasan, pelataan ratkaisevia pelejä niin kauan kunnes voittaja on selvillä.

Pudotuspelit pelataan seuraavasti:

1. voitot täyteen saanut pelaaja vs 5. voitot täyteen saanut pelaaja
2. voitot täyteen saanut pelaaja vs 6. voitot täyteen saanut pelaaja
3. voitot täyteen saanut pelaaja vs 7. voitot täyteen saanut pelaaja
4. voitot täyteen saanut pelaaja vs 8. voitot täyteen saanut pelaaja

  1. ja 5. pelin voittaja vs 3. ja 7. pelin voittaja
  2. ja 6. pelin voittaja vs 4. ja 7. pelin voittaja

Pronssiottelu
Kultaottelu

Ensimmäiseksi tullut voittaa itselleen 150 kolikkoa sekä kultaisen pokaalin!
Toiseksi tullut voittaa itselleen 30 kolikkoa sekä hopean pokeelin!
Kolmanneksi tullut voittaa itselleen 20 kolikkoa sekä pronssi pokaalin!

Turnauspäivänä toivon myös jokaisen osallistuvan kilpailuhuoneen ryhmäfoorumeilla osallistuttavaan kyselyyn. Kaikkien vastanneiden kesken on luvassa 10 kolikkoa.

Pelihuoneeseen pääsee linkistä http://www.habbo.fi/hotel?room=6674237 taikka etsimällä Habosta huoneita nimellä RoBo100!

Onnea kaikille turnaukseen!