Polyfonian MM-kisasivusto on nyt auki

Kun Jääkiekon MM-kisoihin on aikaa enää vähän yli kuukausi niin olemme avanneet Polyfonian MM-kisasivuston

Kun Jääkiekon MM-kisoihin on aikaa enää vähän yli kuukausi niin on myös Polyfonian MM-kisasivusto on nyt avattu

Mitä Polyfonian MM-kisasivustosta löytyy?

Polyfonian MM-kisasivustosta löytyy muun muassa selostajat, aikataulut, veikkaukset, usein kysytyt kysymykset Polyfonian MM-kisakatsomoon liittyen, uutiset liittyen Polyfonian MM-kisakatsomoa ja voittajat niin vuoden 2021 ja vuoden 2022 kisakatsomon kilpailuista.

Mitä kaikkea Polyfonian MM-kisakatsomossa toimii ja milloin Polyfonian MM-kisakatsomo on auki?

Polyfonian MM-kisakatsomossa seurataan pääosin Suomen pelejä, mutta tänä vuonna kokeilemme myös muita otteluita selostaa ja mietimme tämän vuoden kokemuksen perusteella että jatketaanko jatkossakin selostuksia myös muissa kuin Suomen peleissä. Polyfonian MM-kisakatsomon tarkemmat aikataulut löydät täältä. Polyfonian MM-kisakatsomossa järjestetään ennen Suomen otteluita niin samana ottelupäivänä klo 10 aukeaa aina kisaveikkaus jossa on tehtävänä veikata kumpi joukkue voittaa kyseisen ottelun josta tulee uutinen aina tänne Polyfonian nettisivuille ja kisakatsomon kisaveikkauksien palkinnot ja aukioloaika löytyy täältä.

Onko Polyfonian MM-kisakatsomossa muitakin kun kisaveikkaus?

Kyllä järjestämme myös Polyfonian MM-kisakatsomossa kisaveikkauksien lisäksi muitakin kilpailuita niin kisakatsomon sisällä kuin ulkopuolella eli täällä netin puolella.

Mitä kilpailuita on esimerkiksi?

Polyfonian MM-kisakatsomossa on esimerkiksi seuraavanlaisia kilpailuita

  • Paras kannustus
  • Pukukisa
  • Seuraava maalintekijä
  • Tuoliralli
  • Tietovisa
  • Voittajaveikkaus joka oli mainittu jo aiemmin nimellä kisaveikkaus
  • Paras juliste
  • Unelmien joukkue

Miten kilpailuihin osallistutaan?

Kilpailuiden osallistumisohjeet ja palkinnot julkaistaan joko kisakatsomossa tai täällä Polyfonian nettisivuilla erillisessä artikkelissa riippuen kumman puolen kilpailu se on.

Miten pääsen sivustolle?

Pääset Polyfonian MM-kisasivustolle joko laittamalla osoitepalkkiin osoitteen polyfonia.fi/mm2022 tai painamalla alla olevaa painiketta.