Polyfonia

Polyfonia on yksi suurimmista suomalaisista epävirallisista Habbo-fanisivuista, joka on tarjonnut sisältöä vuodesta 2013 lähtien.

Uusi ylläpitäjä esittäytyy

Polyfonia on saanut tiimiinsä uuden ylläpitäjän!

Moi, mun nimi on Tulasi!

Mut valittiin Polyfonian uudeksi ylläpitäjäksi ja osa-alue, jota lähden toteuttamaan on tapahtumat. Mulla on tapahtuma-alan koulutus ja liuta muuta eri alojen osaamista, jotka toivottavasti tukee tällä tiellä. Myös pitkä historia Habbossa takana, muistatko sä kun kasaamiseen käytettiin mattoja, joita käänneltiin halutun korkeuden saavuttamiseksi? Tai kun rollerit, z-pöydät ja lantit oli rakentajan tärkein työkalu? Jep, niistä ajoista on tultu pitkä matka nykypäivään, mutta aika kuultaa muistot.

Mä koen olevani ehkä vähän vanhoillisempi Habbo ja musta olis ihana toteuttaa myös vanhoja pelejä, kuten tuolikisat (väli.., alkaa!), potkusota ja yks omista lemppareista: MALLIKISA (JeTun mallikisassa tuli vietettyä niin paljon aikaa, huh..)! Myös uudemmat systeemit, joihin vaaditaan wired osaamista kiinnostaa, vaikka mä en super haka niissä olekaan, mutta harjoitus tekee mestarin, eiks je?

Mua saa tulla nykäisemään hihasta, jos tulee jotain kysyttävää tai vaan kaipaa juttuseuraa!

Terveisin,

Tulasi

Tulasi

Back to top
Polyfonia hakee ylläpitoa, mutta mitä paikkoja meillä on vapaana?Lue lisää