Lehdistötiedote Azerionilta

Habbon omistaja Azerion on julkaissut uuden lehdistötiedotteen

Azerionin uusi Habbo Android -sovellus on nyt saatavilla!

Android-käyttäjillä on nyt paljon sujuvampi ja kattava cross-play-kokemus Habbossa

Helsinki, 23. elokuuta 2022 – Digitaalinen viihde- ja mediaalusta Azerion julkisti tänään uuden Habbo Android -sovelluksen, jonka avulla pelaajat voivat käyttää Habboa saumattomasti ja entistä paremmalla kokonaiskokemuksella. Tämä uusi Unityn kanssa rakennettu sovellus hyödyntää täysiä cross-play-ominaisuuksia, mikä helpottaa Android-käyttäjien pääsyä peliin ja yhteydenpitoa selainversion käyttäjiin.

Tämä sovellus luotiin käsi kädessä yhteisön kanssa avoimen betavaiheen jälkeen, jossa annettiin arvokasta palautetta, mikä auttoi parantamaan sen toimintaa ja vakautta. Palkintona kaikille ennakkoon rekisteröityneille käyttäjille Habbo jakaa ilmaisen kultaisen version 2015 Alien Hatista koristamaan heidän innokkaita avatarejaan. Lataa sovellus Google Play Kaupasta.

“Otamme jatkuvasti käyttöön teknologiaa, joka parantaa Habbo-kokemusta”, sanoi Jurriaan van Teunenbroek, Azerionin varatoimitusjohtaja. “Unity-asiakassovelluksen käyttö cross-play-toiminnallisuuksineen kasvattaa edelleen Habbo-yleisöä ja luo paremman sosiaalisen yhteisökokemuksen. Tavoitteemme on ylläpitää osallistavaa ja turvallista ympäristöä kaiken ikäisille ihmisille yhteydenpitoon ja seurustelua varten, ja tämä Android-sovellus on jälleen askel oikeaan suuntaan.”

Tietoja Habbosta

Habbo on yksi maailman suurimmista virtuaaliyhteisöistä. Vuonna 2000 perustettu Habbo on laajentunut yhdeksään verkkoyhteisöön (tai “hotelliin”), joilla on maksavia asiakkaita yli 150 maassa ja yli 600 000 aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Habbon on alun perin kehittänyt Sulake, suomalainen Azerionin omistama yritys.

Lähde: Puhekupla.com