Polyfonia

Polyfonia on yksi suurimmista suomalaisista epävirallisista Habbo-fanisivuista, joka on tarjonnut sisältöä vuodesta 2013 lähtien.

Parannamme wiredejä!

sirjonasxx Habbo.nl:stä kertoo yhdessä kehittäjätiimin kanssa tekemästään työstä wiredien parantamiseksi.

WIREDIEN TULEVAISUUS PITKÄLLÄ TÄHTÄIMELLÄ

Hei! Olen Jonas ja mielestäni wiredit ovat paras juttu Habbossa. Siksi teen yhteistyötä Sulakkeen kanssa niiden parantamiseksi! Tässä artikkelissa haluan kertoa wiredien tulevaisuudesta ja siitä, mitä olemme jo saavuttaneet Johnon ja muiden projektissa mukana olevien Sulakkeen työntekijöiden kanssa!

HANKKEEN KOKONAISUUS

Vaikka Habbo ja sen käyttäjien luovuus on kehittynyt paljon viimeisen parin vuoden aikana, Habbon yhteisö, itseni mukaan lukien, ei näe saman kehityksen heijastuvan wiredeihin. On aika korjata tämä!

Minun ja kanssani työskentelevien kehittäjien päätavoitteena on parantaa wiredejä ja mahdollistaa entistä useampien pelityyppien rakentaminen Habbossa. Wiredien julkaiseminen Huoneenrakentajaklubiin oli hankkeen ensimmäinen askel. Seuraavaksi vuorossa on wiredien korjaaminen ja laajentaminen.

Wiredien parantaminen tulee mahdollistamaan paremman pelikokemuksen sekä Habbossa, että Habbo X:ssä, jossa wiredit tulevat olemaan yksi tärkeimmistä tavoista rakentaa play-to-earn (pelaa ansaitaksesi) pelejä ja aktiviteetteja.

WIREDIEN TULEVAISUUS

Lähiaikoina tekemäni työ on keskittynyt lähinnä bugien korjaamiseen ja olemassa olevien wiredien toimintaperiaatteiden muokkaamiseen. Jatkossa wiredeille on kuitenkin tarkoitus tehdä paljon muutakin!

Tulemme aina ottamaan huomioon taaksepäin yhteensopivuuden muuttaessamme olemassa olevia järjestelmiä. Pidemmällä aikavälillä tulemme julkaisemaan laajemman wiredien uudistuksen, jolla varmistamme kaikkien wired-järjestelmien toimivuuden. Tämä tarkoittaa, että wiredit tulevat olemaan 100 % luotettavia, eikä niissä tule olemaan outoja, aina “joskus” tapahtuvia bugeja.

Toivon, että bugien korjaamisen ja uudistamisen jälkeen voimme ottaa käyttöön uudenlaisia ratkaisuja wiredeihin, jotka lisäisivät niiden potentiaalia huomattavasti.

MITÄ OLEMME TEHNEET TÄHÄN MENNESSÄ

Tämä projekti on ollut suunnitteilla jo pitkään, mutta aloitimme varsinainen koodauksen huhtikuun (2022) loppupuolella. Siitä lähtien on alkanut tapahtumaan. Julkaisimme wiredit HR-varastoon ja korjasimme niissä olevan merkittävän suunnutteluvirheen, joka vaikutti wiredien muokkausikkunoihin silloin, kun wired-kamaa siirrettiin huoneessa.

Tästä voit tarkastaa ajantasalla olevan luettelon wiredeihin tehdyistä muutoksista.

WIRED-TIIMI

Testatakseni tulevia muutoksia ja antaakseni niistä palautetta, valitsin Alyxin avustuksella maailmanlaajuisen wired-asiantuntijatiimin, jolla on nyt tunnukset Sandboxiin. Tiimiin kuuluvat seuraavat Habbot:

  • IAmReallyBored (.COM)
  • Googlemere (.COM)
  • HighSparrow (.COM)
  • Internic (.COM)
  • ,Bomberman (.BR)
  • jolan3000:.: (.ES)
  • Juancha23!! (.ES)
  • Sävel (.FI)
  • Vara-Kaukoyhtey (.FI)

Haluaisin myös mainita ja korostaa, etten ole päätoiminen työntekijä Sulakkeella, vaan työskentelen Habbo-tiimin kanssa freelancerinä ja työni keskittyy erityisesti wiredeihin.

Jännittäviä aikoja siis luvassa. Kiitos lukemisesta!

Alkuperäinen uutinen: https://www.habbo.fi/community/article/10312/were-improving-wired

Hotkonsta.tv321

Back to top
Polyfonia hakee ylläpitoa, mutta mitä paikkoja meillä on vapaana?Lue lisää