Habbo Squid Game on vihdoin täällä!

Polyfonian kanssa yhteistyössä tehty Habbo Squid Game on vihdoin täällä!

Squid Game on Netflix TV-sarjasta tuttu konsepti, jossa toistuu samanlainen kaava kuin esimerkiksi American Gladiator kisoissa tai Fall Guys pelissä. Eli osallistujat kilpailevat erilaisissa peleissä toisiaan vastaan, joittenka lopuksi vain yksi voi voittaa.

Habbo Squid Game toimii tämän saman kaavan kaltaisesti eli yhteensä maksimissaan 40 pelaajaa voi osallistua neljään peräkkäisesti pelattuun peliin, joihin kuuluvat tuolikisa, tuliseinien väistely, jahtaavien tavaroiden väistely, sekä rollet trippaaminen. Pelien säännöt löytyvät jokaisen pelihuoneen lapuista, ja ne kerrataan myös viesteillä läpi jokaiseen pelihuoneeseen saapuessasi.

Ensimmäinen Habbo Squid Game pelataan 22.1.2022 ja se alkaa klo 19.05. Pelin voittajalle on luvassa huimat 100 kolikkoa. Pelin voi voittaa vain yksi pelaaja, ja mikäli kukaan pelaaja ei voita peliä ensimmäisellä kierroksella, pelataan peliä vielä uudestaan toinen kierros. Mikäli siltikään kukaan ei voita peliä lisätään seuraavaan Habbo Squid Game voittopottiin lisää 50 kolikkoa, jolloin tulevaisuudessa seuraavan kerran peliä pelattaessa on mahdollista voittaa jopa 150 kolikkoa.

Pelihuone löytyy nimellä RoBo100 tai sinne pääsee myös seuraavasta linkistä: http://www.habbo.fi/room/18193754

Onnea kaikille pelaajille!