Polyfonian Mystisellä Akropoliksella – Nauti Viikoittaisista Minipeleistä ja Voita Koleja!

Koe Polyfonian Mystinen Akropolisen jännät minipelit

Polyfonian mystisessä akropoliksessa järjestetään jännittäviä minipelejä, jotka tarjoavat hauskaa ja haastetta kaikille osallistujille. Tämä viikoittainen tapahtuma on avoinna kaikille ja tarjoaa mahdollisuuden voittaa huikeita palkintoja.

Minipelit avautuvat joka tiistai kello 18:00 ja ovat pelattavissa aina sunnuntaihin saakka. Tämä antaa sinulle runsaasti aikaa testata taitosi ja pyrkiä saavuttamaan huippupisteet.

Viikon 3 parhaalle pelaajalle on luvassa hienoja palkintoja. Ensimmäinen sija voittaa 20 kolea, toinen sija 15 kolea ja kolmas sija 10 kolea. Palkinnot ovat loistava kannustin antamaan parhaasi jokaisessa pelissä!

Älä huoli, jos et ole vielä tutustunut peliohjeisiin, sillä voit aina löytää ne pelihuoneesta. Ohjeet auttavat sinua pääsemään alkuun ja nauttimaan peleistä täysin siemauksin.

On myös hyvä tietää, että pelipisteet nollataan joka kerta ennen uuden peliviikon alkua. Uudet pisteet päivitetään jokaisen viikon jälkeen, joten voit seurata edistymistäsi ja kilpailla muita pelaajia vastaan.

Tule mukaan Polyfonian mystisen akropoliksen minipeleihin ja koe jännitystä sekä palkintojen riemua! Huoneen linkki, jossa kaikki tapahtuu: https://www.habbo.fi/room/17650869