Polyfonia

Polyfonia on yksi suurimmista suomalaisista epävirallisista Habbo-fanisivuista, joka on tarjonnut sisältöä vuodesta 2013 lähtien.

Kehitämme uutta Unity-pohjaista Android-mobiilisovellusta!

Habbolle on tekeillä uusi Unity – pohjainen Android sovellus

Hei Habbot! Kehittäjätiimimme on työskennellyt viime kuukausien aikana ahkerasti upouuden Unity-pohjaisen Habbo Android-sovelluksen parissa. Otamme pian sen testiversion käyttöön Sandboxissa ja keräämme palautetta ja vikailmoituksia Habboilta, joilla on pääsy sinne.

Emme voi vielä varmistaa Google Play Store julkaisun päivämääriä, mutta annamme Habboille, joilla on yhteensopiva Android-laite mahdollisuuden rekisteröityä ennakkoon ladatakseen sovelluksen etukäteen.

spromo_Android_2022_Launch Rekisteröitymällä ennakkoon saat ilmaisen kultaisen version vuoden 2015 avaruusoliohatusta! 👽 (Julkaisemme lisätietoja siitä, miten voit saada omasi lähempänä ajankohtaa.)

HUOM.: Nykyinen Habbon mobiilisovellus ei enää näy listattuna, mutta se on toistaiseksi vielä käytettävissä. Otamme sen kuitenkin lopulta pois käytöstä ja tulemme varoittamaan siitä hyvissä ajoin.

iOS-käyttäjät: Aiomme julkaista Habbo-mobiilisovelluksen myös teitä varten! Julkaisemme lisätietoja aiheesta sitä mukaan, kun saamme niitä kehittäjätiimiltämme.

Otathan huomioon, että Android-robotti on kopioitu tai muokattu Googlen luomasta ja jakamasta työstä, jota käytetään Creative Commons 3.0 Attribution License ehtojen mukaisesti.

Linkki alkuperäiseen uutiseen: https://www.habbo.fi/community/article/10017/were-building-a-new-android-mobile-app-with-unity

Hotkonsta.tv321

Back to top
Polyfonia hakee ylläpitoa, mutta mitä paikkoja meillä on vapaana?Lue lisää