Polyfonia

Polyfonia on yksi suurimmista suomalaisista epävirallisista Habbo-fanisivuista, joka on tarjonnut sisältöä vuodesta 2013 lähtien.

Wiredit tulevat saataville Huoneenrakentajaklubin jäsenille

Klikkaa saadaksesi selville, miten aiomme tuoda wiredit entistäkin paremmin HR-jäsenten ulottuville!

Hei Habbot! Saatuamme yhteisöltä rakentavaa ja hyödyllistä palautetta, olemme päättäneet tehdä wired-kamat helpommin saatavilla oleviksi ja helppokäyttöisemmiksi.

Habbo on täynnä luovia yksilöitä, jotka tuntevat pelin kuin omat taskunsa ja ovat kyvykkäitä wired-käyttäjiä, moninaisten eri asioiden toteuttamiseen. Tekemällä wiredit helpommin lähestyttäviksi, pyrimme saamaan entistä enemmän luovuutta yhteisöömme.

Julkaisemme seuraavat ominaisuudet tulevassa päivityksessämme:
spromo_Wired_accessibility

  1. Kaikki katalogissamme olevat wired-kamat tulevat saataville Huoneenrakentajaklubiin.
  2. Höllennämme joihinkin wiredeihin liittyviä rajoituksia, helpottaaksemme niiden käyttöä HR-klubin jäsenille. Tämän pitäisi vähentää tarvetta rakentaa useita toistettuja wired-pinoja tiettyjen tehtävien suorittamiseksi.

HABBO X

Jos et vielä tiennyt, Muumiopappa ja Habbo NFT-tiimi julkaisivat hiljattain blogin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti Habbo X:n toiminnasta. Wiredit tulevat olemaan suuressa osassa sen suunnittelua, joten tarve rakentajille ja wired-asiantuntijoille tulee olemaan merkittävä. Kannattaa siis ryhtyä jo harjoittelemaan!

ARVOMME HR-JÄSENYYTTÄ TWITTERISSÄ

Järjestämme pian myös HR-jäsenyyden arvonnan Twitter-tilillämme, muista käydä tsekkaamassa se.

Linkki alkuperäiseen uutiseen: https://www.habbo.fi/community/article/10049/were-making-wired-more-accessible-for-builders-club-members

Hotkonsta.tv321

Back to top
Polyfonia hakee ylläpitoa, mutta mitä paikkoja meillä on vapaana?Lue lisää